B-Cure Laser Sport

Fizioterapeutul tau profesional

Dispozitiv medical pentru tratarea leziunilor sportive

Daca o leziune sportiva te impiedica sa participa in activitatile fizice preferate, B- Cure Laser Sport este Solutia perfecta pentru tine - Un dispozitiv medical sănătos și eficient pentru tratamentul problemelor ortopedice și durerii rezultate din inflamații sau leziuni cronice și acute din sport; fără efecte secundare cunoscute.

B-Cure Laser Sport este folosit de practicanti ai medicine sportive in Israel - doctori, ortopedisti, chiropracticieni and fizioterapeuti in spitale, la Insitutul Wingate, asociatii sportive si clinici private, pentru o recuperare rapida si pentru reintoarcerea la activitatile sportive intr-un timp cat mai scurt.

B-Cure Laser Sport a fost ales the Comitetul Olimpic Israelian cu sustinerea personalului medical, ca dispozitiv medical official pentru tratarea lotului olimpic israelit in Rio 2016.

Aplicatii clinice:
 • Accidente recente și cronice la sport
 • Dureri degete, genunchi și coapse
 • Dureri de spate in zona lombara
 • Gât, umăr și dureri de spate
 • Inflamatii
 • Dureri musculare
 • Leziuni de cartilaj
 • Artrită
 • Cotul jucatorului de tenis
 • Inflamația tendonului lui Ahile
 • Rupturi/leziuni de muschi
 • Rupturi/leziuni ale tendoanelor
 • Sindromul de tunel carpian
 • Inflamația articulațiilor și a tendoanelor
 • Recuperarea de la răni și lacerări, inclusiv recuperari ale leziunilor chirurgicale
 • Cicatrici proaspete și recuperare de la intervenții chirurgicale
 • Arsuri
Avantaje:
 • Demonstrat clinic
 • Tratament efficient, sanatos si neinvaziv
 • Pentru uz personal oricand, oriunde
 • Poate reduce nevoia de medicamentatie
 • Dezvoltat si patentat in Israel
 • Potrivit pentru toate varstele

Un extras din opinia profesională a medicului olimpic al Israelului, dr. Luba Galizkaya și fizioterapeutul olimpic al Israelului Dr. Maya Cale-Benzur, Centrul Ribstein pentru cercetare, medicină sportivă și fizioterapie la Institutul Wingate:

"O sportiva olimpica de 17 ani (Gimnastică) și-a rănit genunchiul la coborârea de pe barna. A fost diagnosticata cu LIA (ruptura ligamentului incrucisat anterior) si a suferit o operatie pentru repararea ligamentului. Tanara a beneficiat de tratament la sectia de reabilitare pentru leziuni sportive a Institutului Wingate, tratament bazat pe protocoale recente si actuale de reabilitare, care includ exercitii pentru a obtine o gama complea de miscari, stabilitate si control asupra muschilor. S-a efectuat monitorizarea progresului in obtinerea obiectivelor confirm unui program stabilit pentru recuperare.

In timpul recuperarii, a aparut durere la genunchiul operat care nu ceda la tratmentul conventional (masaj, mobilizare, incalzire-racire, ultrasunete, etc.) . Dupa careva saptamani de durere continua, s-a decis introducerea dispozitivului B-Cure Laser Sport in programul de tratament.

Gimnasta a primit indrumare pentru a se trata singura si a inceput sa foloseasca dispozitivul de 2-3 ori pe zi, in 3 locuri alese pentru terapie, 4-8 minute pentru fiecare loc, simultan cu tratamentul in curs de desfasurare pe care l-a primit pana atunci.

O saptamana mai tarziu, gimnasta a raporta o imbunatatire definitiva a durerii, disparitia aproaope completa a durerii. A cerut sa continue sa foloseasesca dispozitivul B-Cure Laser timp de inca trei saptamani, de doua ori pe zi. Dupa aproximativ doua luni de l ainceperea tratamentului, gimnasta a raportat ca nu mai avea durere si si-a reluat activitatea. ”

Spate

3.Gat

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. În lungime, de-a lungul vertebrei. b. Tratați fiecare parte a gâtului - longitudinal, sub lobul urechii, exact la marginea din spate a maxilarului. Trei (3) puncte de tratament, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. De asemenea, puteți trata două puncte suplimentare în apropierea fundului gâtului și spre umeri. Tratați 2-4 ori pe zi.

2. Puncte de declanșare

Tratați punctele de declanșare, 6-8 minute, de două ori pe zi.

5. Spate sus

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. În lungime, de-a lungul coloanei vertebrale, pe fiecare legătură dureroasă. b. Pe lama dreaptă a umărului. c. Pe lama umărului stâng. Trei (3) puncte de tratament, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

6. Spatele inferior

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. De-a lungul coloanei vertebrale, pe lungime. b. Găsiți punctele sensibile sau dureroase pe fese și tratați ambele părți. Trei (3) puncte de tratament, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

7. Sciatică

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: localizați zona de presiune pe nișa isciatică și tratați-o de-a lungul nurvei. Tratați 2-4 ori pe zi.

8. Incheieturile degetelor

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe partea dreaptă a degetului, pe lungime. b. Pe partea stângă a degetului, pe lungime. c. Pe linia de separare dintre deget și palmă. Timpul de tratament depinde de numărul de degete tratate. Tratați 2-4 ori pe zi

9. Sold

Articulatia soldului

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe partea dreaptă a degetului, pe lungime. b. Pe partea stângă a degetului, pe lungime. c. Pe linia de separare dintre deget și palmă. Timpul de tratament depinde de numărul de degete tratate. Tratați 2-4 ori pe zi

10. Genunchi

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe spatele genunchiului, de-a lungul pliantei interioare. b. Pe partea stângă a genunchiului, pe lungime. c. Pe partea dreaptă a genunchiului, pe lungime. Trei (3) puncte de tratament de 4,5 cm2, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi. De asemenea, puteți trata partea din față a genunchiului, sub genunchi.

19. Tendonul lui Ahile

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe vârful călcâiului, pe lungime. b. Deasupra punctului de mai sus, pe lungime. c. În partea dreaptă a gleznei, pe lungime. d. Pe partea stângă a gleznei, pe lungime. Patru (4) puncte de tratament, 24-32 minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

Fata

24. Leziuni ale pielii

Instrucțiuni pentru tratament:
Pentru o rană proaspătă, deschisă, tratați întreaga zonă expusă, 5-6 minute pe 4,5 cm². Luați o pauză de cinci minute, apoi începeți o nouă sesiune de 5-6 minute. Cu răni cronice, greu de vindecat și ulcere diabetice, tratați 6-8 minute, de două ori pe zi.

4. Umăr

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. În jurul articulației umărului. b. Pe bratul superior. 6-8 minute pe suprafață de 4,5 cm2. Tratați 2-4 ori pe zi.

15.Cotul tenismenului

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. În interior, în lățime, în partea din spate a brațului. b. În partea dreaptă, pe lungime. c. În partea stângă, pe lungime. Trei (3) puncte de tratament, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

20.LCL (Ligamentul collateral lateral)

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratează ambele părți ale genunchiului, pe lungime, și de-a lungul liniei de pliere interioară a genunchiului. 6-8 minute pentru fiecare punct de tratament, de două ori pe zi.

18.Condromalacia rotuliana (patelara)

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe spatele genunchiului, de-a lungul pliantei interioare. b. Pe partea stângă a genunchiului, pe lungime. c. Pe partea dreaptă a genunchiului, pe lungime. Trei (3) puncte de tratament de 4,5 cm2, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

11. Tibia

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: Tratați-vă de-a lungul zonei dureroase de pe ambele părți ale osului. Tratați 2-4 ori pe zi.

22. Gleznă luxată

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați în jurul gleznei zdrobite, 6-8 minute, de două ori pe zi.

12. Articulatiile degetelor de la picioare

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. În sens larg, de-a lungul părții de jos a degetelor de la la picior. b. Pe degetul mare, pe lungime. c. Pe degetul mic, pe lungime. Trei (3) puncte de tratament, pentru un total de 18-24 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

21. Coapsă

Instrucțiuni pentru tratament:
Localizați zona de presiune pe zona dureroasă și tratați de-a lungul coapsei. Tratați 2-4 ori pe zi.

20.Leziunile ligamentelor colaterale ale genunchiului

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați ambele părți ale genunchiului, în lungime și de-a lungul liniei de pliere interioară a genunchiului. 6-8 minute pentru fiecare punct de tratament, de două ori pe zi.

23. Pintenii calcaneeni

Instrucțiuni pentru tratament:
Tratați următoarele locații: a. Pe fundul piciorului, pe călcâi. b. Pe partea laterală a piciorului, paralelă cu arcul. c. Pe ambele părți ale tocului, în lățime. d. Pe spatele călcâiului, pe lungime. Cinci (5) puncte de tratament, 30-40 de minute în timpul fiecărei sesiuni de tratament. Tratați 2-4 ori pe zi.

Tratamentul pentru durere acuta

Pentru tratamentul unei rani recente sau unei arsuri, este recomandat sa se trateze zona afectata cat mai aproape de momentul in care s-a produs. Tratati zona afectata pana la 6 minute, de 10 ori consecutiv, cu pauze de 5 minute. Este recomandat sa se trateze zona afectata la intervale fixe. Este recomandat ca laserul sa fie pozitionat direct pe piele, si nu prin haine sau bandaje. In cazul unei rani deschise, laserul trebuie pozitionat cat mai aproape posibil de rana, fara a o atinge direct.

Continuati tratamentul pana cand vindecarea este completa.

Tratamentul pentru durere cronica

Pentru orice tratament nou cand durerea este prezenta de mai multe de o luna, durerea este considerata cronica, cu o mare probabilitate de inflamatie. In aceste cazuri, este recomandat sa restrictionati initial tratarea zonei pe o durata de 1.5 minute, si sa cresteti timpul cu 30 de secunde in fiecare zi, pana cand durata ideala recomandata este atinsa. Sunt recomandate intre 2 si 4 tratamente pe zi, realizate cu consistenta. Daca se experimenteaza o crestere in intensitatea durerii, este semn ca organismul raspunde la tratament, si ca are loc procesul mult dorit de bio-stimulare a celulelor. In acest caz, opriti tratamentul pentru 24 de ore si reincepeti cu un dozaj scazut. Daca nu se experimenteaza o crestere in intensitate a durerii din nou, cresteti dozajul gradual pana se atinge timpul ideal recomandat pentru tratare.

Este recomandat ca dozajul sa fie ajustat in functie de nivelul intensitatii durerii, si sa se continue tratarea zonei afectate pana cand problema este rezolvata sau se experimenteaza o ameliorare semnificativa a durerii, fara limitarea timpului pentru fiecare tratament.

Print Friendly, PDF & Email

Vrei să discuți cu un specialist?


El îți va prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru durerile tale