B-Cure Laser Sport Pro

Solutia ta profesioanala

Pentru tratamentul afectiunilor ortopedice, durerii si leziunilor sportive

B-Cure Laser Sport Pro este un dispozitiv medical brevetat in Israel al companiei Erika Carmel Ltd. B-Cure Laser Sport Pro reprezinta o inovatie in domeniul laserelor soft datorita mecanismelor electro-optice unice. Tratamentul cu laser soft (rece) trezeste mecanismele naturale de refacere de la nivel sistemic si celular. In urma absobtiei luminii laserului, se petrec o serie de reactii simultan: creste circulatia sangelui, activitatea celulara este stimulata si se intareste comunicarea inter-celulara.

Rezultatul:

Prin promovarea procesului natural de vindecare și ajutând la rezolvarea cauzei principale a problemei, B-Cure laser Sport pro promovează vindecarea în condiții de durere și inflamație. B-Cure® Laser Sport Pro este potrivit pentru tratamentul leziunilor sportive, atât acute cât și cronice, în clinică, acasă sau in sala de antrenement. Tratamentul imediat după o leziune sau exces de efort va accelera procesul de vindecare și mai mult.

B-Cure® Laser Sport Pro este conceput pentru profesionisti - medici, fizioterapeuți, chiropracticieni, terapeuți sportivi, care tratează sportivi amatori și sportivi care suferă de leziuni sportive:

  • Leziuni musculare - dislocare musculară, ruptura parțială și ruptura completă.
  • Rupturi si leziuni ale tendonului - Rana cu formarea hematomului local, ruptura parțială și completă.
  • Leziuni la ligamente – rupere, partiala si totala.
  • Leziuni la nivelul cartilajelor – Chondromalacia (uzura cartilajului articular de pe partea inferioara a rotulei), deteriorarea cartilajelor.
  • Deteriorarea cartilajului osos - Fără translocare cu acoperire, detașare completă in situ / Detașare completă ex situ.
  • Vindecarea rănilor - Accelerarea procesului de inflamație, ajutor în sinteza colagenului, creșterea rezistenței la întindere a țesutului, reducerea timpului de vindecare și reducerea dimensiunii plăgii.
  • Reducerea semnificativa a durerii in cazurile de: - dureri de spate si spate inferioare, dureri la nivelul gatului, dureri de genunchi, artrita, calcai, sindromul tunelului carpian, inflamatie si tulburari articulare.
Print Friendly, PDF & Email

Vrei să discuți cu un specialist?


El îți va prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru durerile tale