Suferi de durere? B-Cure Laser este solutia de care ai nevoie

B-Cure Laser Clasic

Dacă sunteți o persoană care suferă de o durere a genunchiului acută sau cronică și vă împiedică să efectuați activități de zi cu zi, terapia cu laser de nivel scăzut este una dintre opțiunile eficiente de tratament. Cu ajutorul acestui dispozitiv medical pentru acasa care trateaza atat durerea de genunchi cat si sursa problemei prin stimularea proceselor naturale de vindecare ale organismului.

Cum funcționează?

Tratamentul cu B-Cure Laser starneste mecanismele de vindecare ale organizsmului prin stimularea activitatii celulare, intarirea comunicarii intercelulare si stimularea circulatiei sangvine. Rezultatul: reducerea durerii si inflamatiei in timp ce sustine mecanismele naturale de vindecare ale organismului, asistand in rezolvarea sursei probleme.

impotriva-durerii

Dovedit in reducerea durerii

In urma studiilor clinice reduce durerea de genunchi.
6-minute-m

Usor de utilizat - 6 minute

De doua ori pe zi, si veti vedea ca functioneaza.
sigur-pentru-uz-casnic-m

Sigur pentru uz casnic

Fara riscuri in utilizare.

Aflați cum puteți scăpa de durere de la un specialist

Vă rog să completați acest formular cu detaliile acestuia pentru a vă putea oferi informațiile de care aveți nevoie.
Mulțumesc


 • Este o metoda sigura de tratare a problemelor inflamatorii de la nivelul articulatiilor, de la nivelul coloanei vertebrale.
  Iulian Gherman - doctor specialist ortoped


 • ¨Initial nu puteam sa fac nimic, au aparut dureri temporare, apoi nu mai puteam ridica mana sau urca scarile, plangeam intruna de durere si ma simteam ca un om invalid, nu puteam sa ma misc. De la prima sedinta am simtit o ameliorare si apoi m-a lasat complet pe parcursul celorlalte sedinte.¨
  Vasilica Tenea, 73 de ani, reumatism, spondiloza cervicala, gonartroza, coxartroza


 • ¨Folosesc acest instrument de un an pentru diverse nevoi simptomatice, cum ar fi dureri lombare, dureri ale articulatiilor din zona coloanei, sciatica. As vrea sa va recomand dragi colegi, sa incercati acest tratament, foarte convenabil si inofensiv.¨
  Daniel Reis - profesor emerit in chirurgie ortopedica


 • ¨Joc saptamanal cu copii mei baschet si am avut un accident puternic la glezna, am reausit sa continui jocul dar a persistat durerea si dupa aceea, ortopedul a recomandad repaus si doar sa innot. Un prieten a recomandat acest aparat ca tratament iar in cateva saptamani am scapat de durere.¨
  Tendinita lui Ahile - Povestea lui Lior

 • Sunt designer de bijuterii - am simtit o durere intensa in ambele palme dupa o zi lunga, care nu a trecut a doua sau a treia zi. Fiecare efort, cat de mic, devenise foarte greu, aproape numai faceam mai nimic. Mi-au fost recomandate calmante dar durerile reveneau si activitatea de creatia scadea drastic. Sora mi-a sugerat sa folosesc dispozitivul ei care il folosea pentru dureri ale cotului. In trei sedinte de 6 minute am simtit o scadere a intensitatii durerii pana a disparut. Acest dispozitiv mi-a salvat cariera!
  Dureri la incheietura mainii - Povestea lui Perla

 • Sarcina mea a fost insotita de dureri la ambele maine, pinteni calcaneeni la picioare. Am vazut pe internet si am achizitionat acest dispozitiv. In trei saptamani mi-a trecut durerea de la maini si pintenii calcaneeni. A meritat pentru ca am economisit timp pretios cu drumuri pe la specialisti, si mai presus m-am scutit de durere. Daca ma intrebi, recomand la fiecare casa acest dispozitiv!
  Pinteni calcaneeni - povestea lui Orly